Support Magazine is het lifestyle magazine voor mensen met een lichamelijke handicap in Nederland. Deze special gaat over het thema “Regie in eigen hand”, wat mooi aansluit op mijn werk als Ervaringsprofessional.

Bijzonder dus om niet alleen met een mooi interview in het magazine te mogen staan, maar ook nog met mijn foto op de voorpagina.

Je kunt een abonnement nemen op Support Magazine via de website, of een los nummer bestellen bij tijd voor tijdschriften.

Foto: Marijn de Wijs Photography
Styling: Styled by Fem
Haar & make-up: Noukstyle
Locatie: Barista Café Leiden

Voorpagina van Support Magazine bestaande uit een grote foto van mijzelf; ik ben een indo vrouw met donker haar dat ik los draag. Ik zit schuin op een lichtgroene stoel en draag een losse oranje broek en daarboven een okergele glanzende blouse met korte mouwen en een mintgroene ketting. Mijn gezicht is naar de camera gedraaid waar ik naar lag. Over de foto heen staan aankondigingen van artikelen die in dit nummer staan.
Bestel het nummer los

Leave A Comment