Foto door Marijn de Wijs: ik zit achter een tafel rechts in beeld, en praat naar iemand links die dicht bij de camera zit. Je ziet een stuk van haar achterhoofd, donker gevlochten haar en een stukje zwart shirt. Rechts ben ik bijna beeldvullend, ik ben een indo vrouw met lang krullend haar en draag een bordeauxrode jumpsuit met ballonmouwen, ik praat naar de dame links en houd mijn hoofd iets schuin.

Startende ondernemers

Als coach help ik je jouw eigen (creatieve) onderneming op te zetten. Ik deel met jou mijn kennis en eigen ervaringen rondom het opzetten van een eigen bedrijf. Maar uiteindelijk is de kern van de coaching het gewoon gaan doen!

Samen verhelderen we je doelen en zetten op een rijtje welke stappen je kan nemen om daar te komen. Ik stel je kritische vragen en rijk je praktische tools aan zodat je aan het einde van het coachingstraject zelfstandig verder kan. Een coachingstraject bestaat in pricipe uit zeven sessies. Tussen de sessies door krijg je huisspel (in plaats van huiswerk) en is er de mogelijkheid om af en toe te bellen. Je gaat vooral lekker zelf aan de slag, niet met het doel om alles goed te doen, maar om te leren spelen, om te leren durven te doen zonder te weten of het goed uitpakt. Hiermee vergroot je zelf je zelfvertrouwen. In de sessies gaan we aan de slag met je ervaringen met de tools en de volgende stappen die je wil zetten.

Foto door Marijn de Wijs; Ik zit rechts in beeld achter een houten tafel en praat naar een man links met zijn rug naar de tafel. De man heeft donker haar in een knot en draagt een spijkerbroek met roze polo, hij is wazig in beeld en kijkt naar mij. Ik ben een indo vrouw met lang haar dat in een soort vlecht over mijn schouder valt, ik draag een donkerblauwe blouse met strik, een pen in mijn hand en een notitieboek voor mij op tafel.

Met Jiska als coach heb ik in 2 maanden mijn eigen bedrijf en daarmee mijn droom kunnen verwezenlijken. Door Jiska’s oprechte interesse, kennis en coaching is er meer focus en helderheid in het nastreven van mijn doelen, heb ik mij op persoonlijk en professioneel vlak kunnen ontwikkelen en kijk ik met veel enthousiasme uit naar wat er allemaal nog gaat komen!

Logo van Cookie.JarSofie, Cookie.Jar

Ik heb een doel en met dat doel ben ik aan de slag gegaan in de coaching sessie van Jiska. En wat heb ik een hoop geleerd in de sessies. Jiska heeft als Coach vele tools meegegeven waar ik concreet mee aan de slag ben gegaan maar ook nu na het traject zelf mee verder kan. En ze heeft mij inzichten gegeven over hoe het werkt als stappen of in dit gevoel het doel te groot is en je daardoor niet in beweging komt. Kleine stapjes zetten helpt hierbij. Super bedankt Jiska voor je vertrouwen, adviezen, geduld en inzichten…

Joyce, schrijver

Heeft u interesse?