Als ondernemer houd ik mij over het algemeen politiek een beetje op de achtergrond. Ik wil immers dat iedereen zich welkom voelt bij mij. Ik denk altijd dat we iets van elkaar kunnen leren, ongeacht politieke voorkeuren.

Maar vandaag spreek ik mij uit, om precies diezelfde reden: ik wil dat iedereen zich welkom voelt bij mij. Voor mij gaat menselijkheid boven alles. Dat zó veel mensen in Nederland gekozen hebben voor een partij die structureel grote groepen mensen uitsluit, doet mij pijn. Helaas weet ik door mijn handicap hoe het is om uitgesloten te worden om wie je bent.

Ik geloof in de kracht van verschillen, in elkaar aanvullen, in diversiteit. Niet voor niets geef ik workshops inclusie. En natuurlijk is mijn expertise vooral het hebben van een handicap, maar inclusie gaat over iedereen, dus is mijn doel altijd dat mijn verhaal een opstapje is naar inclusie in de breedste zin. Naar mooie gesprekken met elkaar, over verschillen waar we van kunnen leren, en overeenkomsten die ons verbinden.

Ik spreek me uit tegen discriminatie en racisme. Voor verbinding, inclusie en menselijkheid.
Iedereen die wil leren en verbinden vanuit menselijkheid is en blijft bij mij welkom.

Groen vlak met grote gele letters bovenin "Een nieuwe politieke werkelijkheid" daaronder in lichtblauwe schuine letters "Voor mij gaat menselijkheid boven alles". Tekening van handen die elkaar vasthouden boven een lichtblauw rondje. Daaronder in crème letters de quote van mijn website “Wat mij drijft is het creëren van eerlijke kansen voor iedereen. Juist de verschillen in mensen maken dat we als samenleving functioneren zoals we dat doen, dus verschil mag er zijn.”

Leave A Comment