Op 9 maart stond ik met Martine Baadenhuijsen, van All inclusive at work, voor de zaal bij Nationale Nederlanden in Den Haag. Voor ons een diverse groep medewerkers van verschillende verzekeraars, georganiseerd door het Verbod van Verzekeraars. Samen geven we de door Martine ontwikkelde workshop waarbij deelnemers met een inclusief team een magazine over inclusie gaan maken; terwijl ze ondertussen ervaren hoe het is om een beperking te hebben.
Die middag komt Miranda de Groene naar ons toe; ik kom het artikel schrijven, maar trek je niets van mij aan, ik doe niet mee. Dat had ze mooi bedacht, maar Martine en ik hadden haar deelname allang besproken en een passende rol voor haar gekozen. Dat resulteerde in een prachtig uitgebreid artikel op de site van het Verbond van Verzekeraars.

Leave A Comment